Home

Zorg
Zorgverzekering voor ondernemers
Als ondernemer kunt u één ding er niet bij hebben: ziekte. Toch worden de meeste mensen weleens geveld door griep, een blessure of een ontsteking. De huisarts of een specialist moet bezocht worden en misschien volgt er een kostbare behandeling. Een ziektekostenverzekering is dan ook noodzakelijk.

Wat is verzekerd?
Per 1 januari 2006 kent Nederland een nieuw zorgstelsel. Daarin is wettelijk geregeld dat iedereen een BASIS-dekking moet sluiten, eventueel met aanvullende pakketten. De prijsstelling is natuurlijk belangrijk, maar de feitelijke verschillen zitten vooral in de dekkingsvoorwaarden die verzekeraars zullen hanteren.

Waarom een ziektekostenverzekering?
Medische behandelingen zijn duur. Een complete zorgdekking is voor iedereen noodzakelijk. Wij adviseren u graag op basis van de nieuwe ontwikkelingen. Proactief vertegenwoordigt een groot aantal verzekeraars om ook u een passende aanbieding te kunnen leveren. Voor u als werkgever kan het interessant zijn een collectieve ziektekostenregeling voor uw personeel op te zetten, ook in het kader van uw verplichtingen met betrekking tot ziekteverzuim en re-integratie-inspanningen.

Wij adviseren u graag aan de hand van uw wensen en de diverse mogelijkheden. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen
- Maatwerk.
- Keuze uit verschillende eigen risico's.
- Speciale verzekeringen voor ondernemers.
De voordelen van Proactief
Direct contact

Gedetailleerde onderwerpen   Onze diensten Over Proactief
Arbeidsongeschiktheidsverzekering Collectieve ongevallenverzekering
Collectieve zorgverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Verzuimverzekering
WGA Eigenrisicodrager verzekering
WGA Gat verzekering
WIA Excedent verzekering
Risico Analyse
U als ondernemer
Uw bedrijf
Uw personeel
Uw leden
Onze visie
Onze missie
Onze principes
Onze betrokkenheid
Downloads

Privacy beleid | Disclaimer