Home

proactief_diensten
Risico Analyse
Ondernemersrisico's
Ondernemen, dat is uw vak. Het omgaan met risico's is een integraal onderdeel van het ondernemen. Zoals u bij strategische beslissingen kosten, opbrengsten en bedreigingen afweegt, zo gebeurt dat ook bij een doordacht risicobeleid.

Een doordacht risicobeleid betekent dat u probeert risico’s op schade of aansprakelijkheid zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast neemt u preventieve maatregelen, waarvan de kosten opwegen tegen de te voorkomen (materiële en immateriële) schade. Verder legt u een ‘stroppenpot’ aan, omdat u sommige schades beter zelf kunt dragen. Andere risico’s zijn te groot om zelf te dragen en die verzekert u.

Risicobeheer, dat is ons vak. Risico’s herkennen, in kaart brengen en doelgerichte (verzekerings) oplossingen leveren. Een advies op maat voor een zorgvuldig en kostenefficiënt risicobeleid, waarin plaats is voor preventie, eigen risico en verzekeren. We gaan graag met u om tafel zitten voor een gedegen risicoanalyse die is afgestemd op uw onderneming.

Wilt u meer weten over risicobeheer? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.

Tip: Verzekeraars zien net als u het nut in van een goed risicobeleid. In veel gevallen krijgt u korting op de premie als u aantoonbaar een deskundige risicoanalyse heeft laten opstellen.

Advies: Een risicoanalyse geeft een beeld van de situatie in uw onderneming op dat moment. Als u ook na verloop van tijd goed inzicht wilt hebben in actuele risico’s, is het verstandig om regelmatig een nieuwe risicoanalyse te (laten) maken.

De voordelen van Proactief
Direct contact


Gedetailleerde onderwerpen   Onze diensten Over Proactief
Arbeidsongeschiktheidsverzekering Collectieve ongevallenverzekering
Collectieve zorgverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Verzuimverzekering
WGA Eigenrisicodrager verzekering
WGA Gat verzekering
WIA Excedent verzekering
Risico Analyse
U als ondernemer
Uw bedrijf
Uw personeel
Uw leden
Onze visie
Onze missie
Onze principes
Onze betrokkenheid
Downloads

Privacy beleid | Disclaimer