Home

visie_proactief
Onze visie
Klanten
Onze klanten hebben behoefte aan een duidelijke, eerlijke en op hun situatie toegesneden dienstverlening. De belangen van onze klanten zijn daarom het best gewaarborgd bij een ongebonden en onafhankelijke adviseur die ruime keuzevrijheid heeft uit verzekeraars. Wij leveren maatwerk advies en bieden oplossingen die in concrete behoeften voorzien. We zijn ‘partner in business’ en bieden het beste in termen van prijs/prestatie en continuïteit.

Organisatie
Onze medewerkers zijn Proactief en bepalen het succes van onze organisatie. Teamgeest, oprechte interesse en inlevingsvermogen zorgen voor duurzame en klantgerichte relaties. Elke medewerker neemt zijn eigen verantwoordelijkheid, investeert continu in kennis en vaardigheden en deelt deze met zijn collega’s. Proactief draagt zorg voor uitstekende werkomstandigheden en een klimaat waarin plezier in het werk, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap optimaal tot uiting komen.

Maatschappij
Wij willen daadwerkelijk iets toevoegen aan de maatschappij, ons vak en de organisaties waarmee we werken. Daarom willen wij opvallen in onze werkwijze. Een verschil maken. Onze aanpak getuigt van doorzettingsvermogen, hoge kwaliteitsnormen en souplesse.

De voordelen van Proactief
Direct contact


Gedetailleerde onderwerpen   Onze diensten Over Proactief
Arbeidsongeschiktheidsverzekering Collectieve ongevallenverzekering
Collectieve zorgverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Verzuimverzekering
WGA Eigenrisicodrager verzekering
WGA Gat verzekering
WIA Excedent verzekering
Risico Analyse
U als ondernemer
Uw bedrijf
Uw personeel
Uw leden
Onze visie
Onze missie
Onze principes
Onze betrokkenheid
Downloads

Privacy beleid | Disclaimer