Home

missie_proactief
Onze missie
We staan voor u klaar wanneer het ú uitkomt
Als ‘partner in business’ nemen we uw belangen zeer ter harte. We zijn nieuwsgierig en oprecht betrokken bij uw situatie. We staan graag voor u klaar. Wanneer het ú uitkomt. Daarom maken wij optimaal gebruik van het internet, zónder afbreuk te doen aan onze persoonlijke service.
Wij zijn klein genoeg om u als klant persoonlijk te kennen en groot genoeg om als kantoor de meest optimale regelingen voor u te realiseren.

We bieden altijd een oplossing
Voor iedere vraag of wens op het gebied van verzekeringen, employee benefits en member benefits bieden wij een antwoord. Wij bouwen geen luchtkastelen, maar maken realistische ambities waar. We denken creatief en innovatief, en bieden altijd weloverwogen en doordachte oplossingen.

Samen steeds beter
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze medewerkers, producten en leveranciers. Dit zijn belangrijke voorwaarden om te groeien. Maar ook úw feedback is daarbij van groot belang. Alleen in gesprek met u kunnen we onze dienstverlening optimaliseren. Ondanks de wens om te groeien, blijven wij een platte en flexibele organisatie. Wij blijven graag persoonlijk.

De voordelen van Proactief
Direct contact


Gedetailleerde onderwerpen   Onze diensten Over Proactief
Arbeidsongeschiktheidsverzekering Collectieve ongevallenverzekering
Collectieve zorgverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Verzuimverzekering
WGA Eigenrisicodrager verzekering
WGA Gat verzekering
WIA Excedent verzekering
Risico Analyse
U als ondernemer
Uw bedrijf
Uw personeel
Uw leden
Onze visie
Onze missie
Onze principes
Onze betrokkenheid
Downloads

Privacy beleid | Disclaimer