Home

betrokkenheid_proactief
Onze maatschappelijke betrokkenheid
De wereld groeit als we delen
Het geeft enorm veel voldoening om nieuwe plannen in praktijk te brengen en tot een succes te maken. Maar we zijn echt trots als het om ideële initiatieven gaat die mensen verder helpen. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan een betere wereld.

In Nederland is iedereen verzekerd van goede gezondheidszorg, maar dat is helaas geen vanzelfsprekendheid. Uit sociale overweging en maatschappelijke betrokkenheid heeft Proactief het initiatief genomen om ook iets te doen voor mensen die geen toegang hebben tot goede medische zorg. Wij willen een structurele bijdrage leveren aan een betere gezondheid voor kinderen overal ter wereld. Investeren in de nieuwe generatie is investeren in de toekomst. Daarom zijn wij sponsor van UNICEF.

UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties, zet zich overal ter wereld in voor kinderen en hun rechten. In circa 155 landen helpt UNICEF onder andere op het gebied van water, voeding, gezondheidszorg en onderwijs. Daar hebben álle kinderen immers recht op. Word lid van UNICEF, voor een betere wereld voor élk kind.

De voordelen van Proactief
Direct contact


Gedetailleerde onderwerpen   Onze diensten Over Proactief
Arbeidsongeschiktheidsverzekering Collectieve ongevallenverzekering
Collectieve zorgverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Verzuimverzekering
WGA Eigenrisicodrager verzekering
WGA Gat verzekering
WIA Excedent verzekering
Risico Analyse
U als ondernemer
Uw bedrijf
Uw personeel
Uw leden
Onze visie
Onze missie
Onze principes
Onze betrokkenheid
Downloads

Privacy beleid | Disclaimer