Home

collectieve_zorgverzekering
Collectieve zorgverzekering
Uw gezondheid in goede handen
Wie ziek wordt, heeft de beste zorg nodig. Die krijgt u met een collectieve zorgverzekering. Bij de meeste zorgverzekeraars kunt u kiezen uit 2 basisverzekeringen (natura en restitutie) en verschillende aanvullende verzekeringen. Daarnaast krijgt u meestal een aantal gratis services, bijvoorbeeld:
  • Advieswijzer, hulp bij het kiezen van een zorgverzekering;
  • Second opinion van een topspecialist;
  • Wachtlijstbemiddeling;
  • Behandeling in het buitenland;
  • Meegroeiservice, eenmaal per jaar de aanvullende zorgverzekering wijzigen.

Goede zorg bespaart kosten
U kunt als werkgever grote invloed uitoefenen op een gezond werkklimaat. Een van de mogelijkheden is het aanbieden van een collectieve zorgverzekering.

Een goede zorgverzekering draagt bij in de kosten van het Periodiek Medisch Onderzoek en wachtlijstbemiddeling. Iets waar u als werkgever baadt bij heeft. Daarnaast kan de verzekeraar informatie leveren over de zorgconsumptie binnen het collectief. Zijn er bijvoorbeeld veel psychische klachten of wordt bovenmatig veel fysiotherapie gebruikt. Wellicht is e.e.a. werkgerelateerd en kan u door een aantal aanpassingen uitval voorkomen.

Geef uw werknemer een financiƫle bijdrage
Om ervoor te zorgen dat uw werknemer deelneemt in het collectief kan een financiƫle bijdrage van uw kant een stimulans zijn. Op het moment dat u een bijdrage van 25 euro per maand beschikbaar stelt voor een aanvullend pakket, zorgt u ervoor dat uw werknemer van een fors aantal voorzieningen gebruik kan maken. Door uw bijdrage kan uw werknemer de kosten van bijvoorbeeld een fysiotherapeut straks wel declareren. U biedt uw werknemer daarmee voorzieningen die een re-integratie bespoedigen!

Daarnaast is een bijdrage voordeliger dan salarisverhoging. U betaalt over de bijdrage namelijk geen werkgeverslasten en de pensioen-, verzuim- en WIA premies stijgen niet.
U biedt op deze manier een prima secundaire arbeidsvoorwaarde die uw werknemer zeker zal waarderen.

De voordelen van Proactief
Direct contact


Gedetailleerde onderwerpen   Onze diensten Over Proactief
Arbeidsongeschiktheidsverzekering Collectieve ongevallenverzekering
Collectieve zorgverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Verzuimverzekering
WGA Eigenrisicodrager verzekering
WGA Gat verzekering
WIA Excedent verzekering
Risico Analyse
U als ondernemer
Uw bedrijf
Uw personeel
Uw leden
Onze visie
Onze missie
Onze principes
Onze betrokkenheid
Downloads

Privacy beleid | Disclaimer